Categories Menu

Wintersport Alpbach

Alpbach is ideaal voor een rustige of romantische wintersport. Zoek dus snel een appartement Alpbach voor je gezin of geliefde.

Wintersporten in Skigebied Alpbach

Alpbach is een populaire wintersportbestemming die door veel Nederlandse wintersportfans wordt bezocht. En dat is niet gek want het 93 kilometer grote skigebied is behoorlijk veelzijdig. Zo zijn er maar liefst 26 pistekilometers blauw gemarkeerd. Dat is een behoorlijk aantal en dat maakt dit gebied ook uitermate geschikt voor onervaren snowboarders en skiers. Ook voor 50 plussers is dit een groot pluspunt.

Verder bestaat het skigebied Alpbach uit 54 kilometer rode afdaling en 13 kilometer zwarte afdaling.

In skigebied %PLAATS zijn er 46 liften. Deze skiliften zijn als volgt verdeeld:
  • Ankerliften - 31.
  • Stoeltliften - 7
  • Kabineliften - 8
Door de grote hoveelheid liften en doordat de meeste liften een groete capaciteit hebben zijn er weinig wachtrijen in het skigebied van Alpbach en hoef je met weinig wacthttijd rekening te houden.

Het skigebied van Alpbach reikt 2025m. Alpbach zelft ligt op 650m. En is door de ligging meer dan gemiddeld sneeuwzeker. Zeker in de maanden januari en februari.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Alpbach word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.