Categories Menu

Wintersport St. Leonhard im Pitztal

St. Leonhard im Pitztal raakt de laatste jaren steeds meer in trek bij jonge, sportieve mensen vanwege de hoge bergen en gletsjers (meer dan 3000 meter). Het gebied bestaat verder uit 92 km pistes en 50 km langlaufloipes. In wintersport St. Leonhard im Pitztal is alles prima verzorgd.

Sneeuwzeker skigebied St. Leonhard im Pitztal

Het skigebied van St. Leonhard im Pitztal reikt tot 2450 meter. Hierdoor is het een uitermate sneeuwzeker skigebied. Je kunt tussen december en aanvang april prima skien op de 45 kilometer afdaling die het skigebied bevat. Deze 45 kilometer zijn zo ingedeeld dat iedereen zijn eigen favoriete afdaling kan vinden in dit skigebied. Er zijn 25 kilometer afdaling rood gemarkeerd, 12 kilometer blauw gemarkeerd en 8 kilometer als zwarte afdaling gemarkeerd in St. Leonhard im Pitztal. In skigebied %PLAATS zijn er 9 liften. Deze skiliften zijn als volgt verdeeld:
  • Ankerliften - 5.
  • Stoeltliften - 3
  • Kabineliften - 1
Door de grote hoveelheid liften en doordat de meeste liften een groete capaciteit hebben zijn er weinig wachtrijen in het skigebied van St. Leonhard im Pitztal en hoef je met weinig wacthttijd rekening te houden.

Details van skigebied St. Leonhard im Pitztal

St. Leonhard im Pitztal ligt op 862 kilometer rijden van utrecht. Het plaatsje ligt op 1450 meter en is goed bereikbaar met de auto.

Piste info St. Leonhard im Pitztal

Zwarte piste: 8 km

Rode piste: 25 km

Blauwe piste: 12 km
Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals St. Leonhard im Pitztal word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.