Categories Menu

Wintersport Seefeld

Seefeld is een luxe wintersportplaats met een zeer uitgebreid aanbod van diverse cafes, restaurants en nachtclubs. Seefeld bevindt zich in een schilderachtig heuvellandschap. In dit Oostenrijkse skigebied kunnen zowel beginners als gevordenen aan hun trekken komen. Voor langlaufers is het helemaal een paradijs, met 250 km aan langlaufloipes.

Details van skigebied Seefeld

Dit skigebied is erg populair bij wintersporters van over de hele wereld. Je vindt er natuurlijk Nederlanders, Oostenrijkers en Duitsers, maar ook Denen, Zweden en Britten komen hier graag. De laatste jaren zie je ook steeds meer Kroatische en Poolse wintersporters in Seefeld. Dat is niet zo gek want het 55 kilometer grote skigebied is een lust voor iedere skier en boarder.

Van deze 55 pistekilometers zijn er 27 blauw, 19 zijn er rood en 9 zijn er zwart. Vandaar de populariteit van het skigebied van Seefeld.

In totaal zijn er in dit skigebied 32 ski liften. Daarvan is een klein deel sleeplift namelijk: 21. Er zijn ook nog eens 7 stoeltjes liften en 4 kabineliften. De meeste liften zijn de afgelopen jaren vernieuwd waardoor Seefeld beschikt over een modern skigebied. 1230 meter is de hoogte van het dorp Seefeld. 2065 meter is het hoogste punt in het skigebied.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Seefeld word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.