Categories Menu

Wintersport See

See samen met Kappl staan bekend om de rust, de gezellige hotels en de kindvriendelijkheid. See heeft een skikleuterschool. Het gebied bestaat uit 70 km pistes. Niet-skieers kunnen in Kappl en See de zes kilometer lange natuurrodelbaan proberen.

See en het skigebied

See heeft een leuk skigebied waar je voor ieder wat wils kunt vinden. Er zijn 64 kilometer aan blauwe afdalingen te vinden. Ideaal voor beginnende skiers, kinderen en mensen die het rustig aan willen doen op de skipiste. 194 kilometer piste is gemarkeerd als een rode piste. Deze zijn wat moeilijker, maar ook voor de meeste wintersporters nog prima om vanaf te glijden. Voor de experts op het gebied van ski en snowboard wordt er in See ook nog eens 72 kilometer zwarte piste geprepareerd.

In totaal zijn er in dit skigebied 67 ski liften. Daarvan is een klein deel sleeplift namelijk: 42. Er zijn ook nog eens 18 stoeltjes liften en 7 kabineliften. De meeste liften zijn de afgelopen jaren vernieuwd waardoor See beschikt over een modern skigebied. See lift op 1000 meter en de hoogste top in het skigebied is 2864 . De meeste pistes bevinden zich net onder of net boven de boomgrens.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals See word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.