Categories Menu

Wintersport Piesendorf

Bekijk de mooiste Appartementen in Piessendorf

Details van skigebied Piesendorf

Dit skigebied is erg populair bij wintersporters van over de hele wereld. Je vindt er natuurlijk Nederlanders, Oostenrijkers en Duitsers, maar ook Denen, Zweden en Britten komen hier graag. De laatste jaren zie je ook steeds meer Kroatische en Poolse wintersporters in Piesendorf. Dat is niet zo gek want het 130 kilometer grote skigebied is een lust voor iedere skier en boarder.

Van deze 130 pistekilometers zijn er 56 blauw, 49 zijn er rood en 25 zijn er zwart. Vandaar de populariteit van het skigebied van Piesendorf.

In totaal zijn er in dit skigebied 54 ski liften. Daarvan is een klein deel sleeplift namelijk: 28. Er zijn ook nog eens 14 stoeltjes liften en 12 kabineliften. De meeste liften zijn de afgelopen jaren vernieuwd waardoor Piesendorf beschikt over een modern skigebied. Piesendorf ligt op 760 meter. Het hoogste punt in het skigebied Piesendorf is 3029 meter. Mede hierdoor kun je lange afdalingen maken op de pistes van Piesendorf.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Piesendorf word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.