Categories Menu

Wintersport Pfunds

Pfunds ligt in het skigebied Samnaun met in totaal 210 km pistes waarvan 38 km blauw, 127 km rood en 45 km zwart. Pfunds ligt ook vlakbij het populaire skigebied Serfaus-Fiss-Ladis.

Sneeuwzeker skigebied Pfunds

Het skigebied van Pfunds reikt tot 2864 meter. Hierdoor is het een uitermate sneeuwzeker skigebied. Je kunt tussen december en aanvang april prima skien op de 330 kilometer afdaling die het skigebied bevat. Deze 330 kilometer zijn zo ingedeeld dat iedereen zijn eigen favoriete afdaling kan vinden in dit skigebied. Er zijn 194 kilometer afdaling rood gemarkeerd, 64 kilometer blauw gemarkeerd en 72 kilometer als zwarte afdaling gemarkeerd in Pfunds. Het liftenaanbod in het skigebied Pfunds is modern te noemen. De 67 liften zijn nieuwe of pas gemoderniseerd. Het liftenaanbod is als volgt onderverdeeld:
  • Sleepliften: 42 stuks
  • Stoeltjesliften: 18 stuks
  • Cabineliften: 7 stuks


De besneeuwde toppen van het skigebiet van Pfunds reiken tot wel 2864 meter. Het dorpje zelf ligt op 1000 meter.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Pfunds word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.