Categories Menu

Wintersport Oetz

Otz ligt samen met Solden, Hochsolden, Obergurgl, Langenfeld en Sautens in het Otztal. Dit skigebied bestaat uit 301 km pistes waarvan 98 km blauw, 154 km rood en 49 km zwart

Details van skigebied Oetz

Dit skigebied is erg populair bij wintersporters van over de hele wereld. Je vindt er natuurlijk Nederlanders, Oostenrijkers en Duitsers, maar ook Denen, Zweden en Britten komen hier graag. De laatste jaren zie je ook steeds meer Kroatische en Poolse wintersporters in Oetz. Dat is niet zo gek want het 191 kilometer grote skigebied is een lust voor iedere skier en boarder.

Van deze 191 pistekilometers zijn er 63 blauw, 99 zijn er rood en 29 zijn er zwart. Vandaar de populariteit van het skigebied van Oetz.

Liften in skigebied Oetz

Het wintersportgebied van Oetz omvat een gebied van 191 kilometer. Dit wordt ontsloten door 15 sleepliften, 25 stoelliften en 9 cabineliften. In totaal zijn er 49 skiliften in Oetz. Mede hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden bij de liften in het skigebied van Oetz.

Details van skigebied Oetz

Oetz ligt op 897 kilometer rijden van utrecht. Het plaatsje ligt op 1377 meter en is goed bereikbaar met de auto.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Oetz word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.