Categories Menu

Wintersport Obergurgl

Obergurgl is zeer sneeuwzeker en ligt in het Oztal. Dit gebied bestaat uit totaal 301 km pistes, waarvan 98 km blauw, 154 km rood en 49 km zwart. Wintersport Obergurgl is vooral geschikt voor degenen die meer comfort, klasse en ruimte willen.

Topskigebied Obergurgl

Het topskigebied Obergurgl is uitermate populair bij Nederlandse wintersporters. En wordt door zowel gezinnen, als vriendengroepen goed bezocht. Het is lekker goed bereikbaar. De afstand vanaf Nederland (Utrecht) is 912 kilomeeter. En het 110 kilometer grote skigebied is uitermate afwisselend. Van de 110 pistekilometer zijn er maar liefst 35 pistekilometers blauw gemarkeerd. Mede hierdoor is het een perfecte bestemming voor families en kinderen.

Daarnaast omvat het skigebied Obergurgl uit 55 kilometer aan rode afdalingen en 20 kilometer aan zwarte afdalingen.

Obergurgl beschikt over een grote diversiteit aan liften. Je vind er ankerliftjes, stoeltesliften en natuurlijk ook cabineliften. In totaal zijn er in het skigebied van Obergurgl 23 liften te vinden. Hiervan zijn er 7 ankerliftjes, 12 stoeltjesliften en 4 cabineliften. Deze liften brengen je tussen 1900 meter en 3080 meter.

Details van skigebied Obergurgl

Obergurgl ligt op 912 kilometer rijden van utrecht. Het plaatsje ligt op 1900 meter en is goed bereikbaar met de auto.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Obergurgl word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.