Categories Menu

Wintersport Mayrhofen

Wintersport Mayrhofen is al jaren een van de populairste vakantiebestemmingen bij de Oostenrijk-gangers. De ideale ligging, het fraaie natuurschoon en s winters de skifaciliteiten zijn er debet aan. In en rond wintersport Mayrhofen zijn al talrijke pistes maar met de Zillertaler Superskipass kun je het hele gebied door. Er is een uitgebreide apres-ski. De langlaufloipes in wintersport Mayrhofen zijn s nachts verlicht. Er zijn veel goede appartementen in Mayrhofen

Sneeuwzeker skigebied Mayrhofen

Het skigebied van Mayrhofen reikt tot 3250 meter. Hierdoor is het een uitermate sneeuwzeker skigebied. Je kunt tussen december en aanvang april prima skien op de 620 kilometer afdaling die het skigebied bevat. Deze 620 kilometer zijn zo ingedeeld dat iedereen zijn eigen favoriete afdaling kan vinden in dit skigebied. Er zijn 381 kilometer afdaling rood gemarkeerd, 152 kilometer blauw gemarkeerd en 87 kilometer als zwarte afdaling gemarkeerd in Mayrhofen. Er is de afgelopen jaren flink geinvesteerd in Mayrhofen. Het skigebied van Mayrhofen heeft mede daardoor een modern aanbod aan skiliften. Het grootste aantal liften in het skigebied zijn de stoelenliften. Hiervan zijn er 69. Daarnaast is er ook een aantal gondels. Namelijk 26 gondelliften. Er zijn ook nog eens 82 sleep liftjes.

Mayrhofen ligt op 550 meter. Het hoogste punt in het skigebied Mayrhofen is 3250 meter. Mede hierdoor kun je lange afdalingen maken op de pistes van Mayrhofen.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Mayrhofen word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.