Categories Menu

Wintersport Maurach

Maurach is gelegen aan het grootste bergmeer van Oostenrijk. Het is een leuk Tirools dorpje. Bij wintersport Maurach zijn totaal 14 km pistes maar in het gebied Achensee zijn er totaal 55 km. Voor wandelaars is het gebied erg geschikt.

Details van skigebied Maurach

Dit skigebied is erg populair bij wintersporters van over de hele wereld. Je vindt er natuurlijk Nederlanders, Oostenrijkers en Duitsers, maar ook Denen, Zweden en Britten komen hier graag. De laatste jaren zie je ook steeds meer Kroatische en Poolse wintersporters in Maurach. Dat is niet zo gek want het 54 kilometer grote skigebied is een lust voor iedere skier en boarder.

Van deze 54 pistekilometers zijn er 19 blauw, 28 zijn er rood en 7 zijn er zwart. Vandaar de populariteit van het skigebied van Maurach.

In Maurach zijn er 20 skiliften. Voor ieder is er wat wils in dit gebied. Zo zijn er nog 14 ouderwetse sleepliftjes. Zijn er 1 moderne kabinebanen en ook nog eens 5 sesselbahnliften.

De besneeuwde toppen van het skigebiet van Maurach reiken tot wel 1870 meter. Het dorpje zelf ligt op 930 meter.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Maurach word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.