Categories Menu

Wintersport Maria Alm

Het gezellige wintersport Maria Alm is van oorsprong een bedevaartsplaats. Het gebied bij wintersport Maria Alm zal zeker de beginnende skieer aanspreken. In het dorp is geen doorgaand autoverkeer mogelijk.

Maria Alm skigebied

52 km van het totaal van 150 km dat het skigebied aan pistes telt is blauw te noemen. Bovendien zijn van de 150 pistekilometer nog eens 83 km rood en zijn er 15 zwart.

De in totaal 39 skiliften in dit skigebied zijn als volgt onder verdeeld:
  • Cabineliften en gondels: 3
  • Stoeltjesliften: 7
  • Sleepliften: 29.
Al met al zijn er weinig wachtrijen in het skigebied van Maria Alm.

Maria Alm ligt op een hoogte van 800 meter. Het hoogste punt in het skigebied is 2000 meter. Mede hierdoor kun je lange afdalingen maken op de pistes van Maria Alm.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Maria Alm word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.