Categories Menu

Wintersport Mallnitz

Mallnitz ligt in Karinthie. De omgeving is prachtig en bosrijk. De echte topper in wintersport Mallnitz is de 16 km lange afdaling. Verder zijn er 95 km langlaufloipes.

Wintersporten in Skigebied Mallnitz

Mallnitz is een populaire wintersportbestemming die door veel Nederlandse wintersportfans wordt bezocht. En dat is niet gek want het 80 kilometer grote skigebied is behoorlijk veelzijdig. Zo zijn er maar liefst 40 pistekilometers blauw gemarkeerd. Dat is een behoorlijk aantal en dat maakt dit gebied ook uitermate geschikt voor onervaren snowboarders en skiers. Ook voor 50 plussers is dit een groot pluspunt.

Verder bestaat het skigebied Mallnitz uit 28 kilometer rode afdaling en 12 kilometer zwarte afdaling.

In totaal zijn er in dit skigebied 15 ski liften. Daarvan is een klein deel sleeplift namelijk: 8. Er zijn ook nog eens 4 stoeltjes liften en 3 kabineliften. De meeste liften zijn de afgelopen jaren vernieuwd waardoor Mallnitz beschikt over een modern skigebied. Mallnitz lift op 1267 meter en de hoogste top in het skigebied is 3120 . De meeste pistes bevinden zich net onder of net boven de boomgrens.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Mallnitz word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.