Categories Menu

Wintersport Langenfeld

angenveld ligt samen met Soelden, hochsolden, obergurgle, Sautens en Otz in het Oztal. Wintersport Langenfeld heeft geen eigen skigebied maar biedt met name mogelijkheden voor de langlaufers. Wintersport Langenfeld staat bekend om zijn prijsgunstige accomodaties.

Het skigebied van Langenfeld

Wintersporten in Langenfeld is afwisselend en veelzijdig. De 191 kilometer piste in het skigebied zijn onderverdeel in 63 km blauwe piste, 99 km rode piste en 29 km zwarte piste. De pistes in het skigebied van Langenfeld zijn over het algemeen breed en liggen deels onder de boomgrens. Hierdoor kun je er ook met slecht weer prima snowboarden en skien.

Doordat er 63 km blauwe piste, 99 km rode piste en 29 km zwarte piste aanwezig zijn in het skigebied is het zowel geschikt voor wintersporters die rustig aan willen doen, als voor cracks.

De in totaal 49 skiliften in dit skigebied zijn als volgt onder verdeeld:
  • Cabineliften en gondels: 9
  • Stoeltjesliften: 25
  • Sleepliften: 15.
Al met al zijn er weinig wachtrijen in het skigebied van Langenfeld.

1377 meter is de hoogte van het dorp Langenfeld. 3249 meter is het hoogste punt in het skigebied.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Langenfeld word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.