Categories Menu

Wintersport Konigsleiten

n het gebied Zillertal ligt wintersport Koningsleiten. Het gebied bestaat in totaal uit 577 km pistes, waarvan 149 km blauw, 346 km rood en 82 km zwart. Wintersport Koningsleiten is een levendige wintersportplaats waar ook s avonds van alles te doen is. Gerlos is een nabijgelegen plaats die met dezelde skipas toegankelijk is.

Het uitgebreide skigebied van Konigsleiten

Het uitgebreide skigebied van Konigsleiten biedt mogelijkheid om te skien vanaf 3250 meter (top) tot 550 meter (dal) beschikt in totaal over ruim 620 kilometer aan besneeuwde hellingen. Een deel daarvan wordt met kunstsneeuw bespoten zodat Konigsleiten een sneeuwzekere bestemming is. Het skigebied is onderverdeeld in 87 kilometer aan zwarte pistes voor de experts, 381 kilometer aan rode piste voor iedereen en 152 kilometer blauwe piste voor de wintersporters die het rustig aan willen doen.

Konigsleiten beschikt over een grote diversiteit aan liften. Je vind er ankerliftjes, stoeltesliften en natuurlijk ook cabineliften. In totaal zijn er in het skigebied van Konigsleiten 177 liften te vinden. Hiervan zijn er 82 ankerliftjes, 69 stoeltjesliften en 26 cabineliften. Deze liften brengen je tussen 550 meter en 3250 meter.

Het skigebied van Konigsleiten is over het algemeen relatief sneeuwzeker. Het dorp zelft ligt op 550 meter boven zeeniveau. Het hoogste punt in het skigebied is 3250 meter boven zeeniveau.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Konigsleiten word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.