Allerlei handige informatie over Konigsleiten

Konigsleiten87 km

381 km

152 km

0 km


Totaal aantal liften: 177

Aantal sleep liften: 82
Aantal stoeltjes liften: 69
Aantal cabine liften: 26


Afstand vanaf Utrecht: 1002
Hoogte top is: 3250 m
Hoogte dorp is: 550 m

Konigsleiten


Wintersport Konigsleiten

n het gebied Zillertal ligt wintersport Koningsleiten. Het gebied bestaat in totaal uit 577 km pistes, waarvan 149 km blauw, 346 km rood en 82 km zwart. Wintersport Koningsleiten is een levendige wintersportplaats waar ook s avonds van alles te doen is. Gerlos is een nabijgelegen plaats die met dezelde skipas toegankelijk is.Het uitgebreide skigebied van Konigsleiten

Het uitgebreide skigebied van Konigsleiten biedt mogelijkheid om te skien vanaf 3250 meter (top) tot 550 meter (dal) beschikt in totaal over ruim 620 kilometer aan besneeuwde hellingen. Een deel daarvan wordt met kunstsneeuw bespoten zodat Konigsleiten een sneeuwzekere bestemming is. Het skigebied is onderverdeeld in 87 kilometer aan zwarte pistes voor de experts, 381 kilometer aan rode piste voor iedereen en 152 kilometer blauwe piste voor de wintersporters die het rustig aan willen doen.

Konigsleiten beschikt over een grote diversiteit aan liften. Je vind er ankerliftjes, stoeltesliften en natuurlijk ook cabineliften. In totaal zijn er in het skigebied van Konigsleiten 177 liften te vinden. Hiervan zijn er 82 ankerliftjes, 69 stoeltjesliften en 26 cabineliften. Deze liften brengen je tussen 550 meter en 3250 meter.

Het skigebied van Konigsleiten is over het algemeen relatief sneeuwzeker. Het dorp zelft ligt op 550 meter boven zeeniveau. Het hoogste punt in het skigebied is 3250 meter boven zeeniveau.

Gerlos

Konigsleiten

Mayrhofen

Fugen

Kaltenbach

Hochfugen

Saalbach

Hinterglemm

Solden

Brixen im Thale

Kirchberg

Ellmau

Kaprun

Hippach

Langenfeld

Otz

Obergurgl

Kappl

See

Itter

Going

Scheffau

Berwang

Maria Alm

st Anton am Arlberg

Seefeld

Bruck

Fieberbrunn

Flirsch am Arlberg

Fulpmes

Fusch

Gotzens

Hochsolden

Hopfgarten

Mallnitz

Mittersill

Maurach

Neustift

Pfunds

Piessendorf

st. Johann in Tirol

St. Leonhard im Pitztal

Stumm

Uderns

Montafon

Lungau

Alpbach
Sitemap | Wintersport | Appartement Oostenrijk