Categories Menu

Wintersport Kaprun

Kaprun ligt in het gebied Europa Sportregion. Dit gebied bestaat uit 128 km pistes. Bij Wintersport Kaprun ligt een gletsjer waardoor er vrijwel het gehele jaar geskied kan worden. Wintersport Kaprun is ook een geliefde plaats voor snowboarders. Verder is er een goed uitgaansleven

Skigebied Kaprun

Het skigebied van Kaprun is geschikt voor alle doelgroepen. Je vindt er vanzelfsprekend blauwe pistes voor beginnende wintersporters, rode pistes voor mee gevorderede skiers en natuurlijk en ook zwarte afdalingen voor de echte cracks. De pistekilometers van het skigebied van Kaprun zijn als volgt verdeeld: Er zijn 56 kilo meter blauwe pistes, 49 kilo mete rode pistes en ook nog 25 kilo meter zwarte afdalingen. Al met al een heerlijk skigebiet om lekker in rond te toeren. Er zijn in totaal 54 skiliften in dit skigebied en deze zijn als volgt onder verdeeld:
  • Cabine liften : 12
  • Sleep liften: 28.
  • Stoel liften: 14


Kaprun ligt op een hoogte van 760 meter. Het hoogste punt in het skigebied is 3029 meter. Mede hierdoor kun je lange afdalingen maken op de pistes van Kaprun.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Kaprun word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.