Categories Menu

Wintersport Kappl

Kappl is een rustig dorpje halverwege de berghelling. Direct bij wintersport Kappl bevindt zich een klein skigebied met 40 km pistes dat geschikt is voor vooral beginners. Gevorderde skieers kunnen beter terecht in het nabijgelegen Ischgl.

Skigebied Kappl

Het skigebied van Kappl is geschikt voor alle doelgroepen. Je vindt er vanzelfsprekend blauwe pistes voor beginnende wintersporters, rode pistes voor mee gevorderede skiers en natuurlijk en ook zwarte afdalingen voor de echte cracks. De pistekilometers van het skigebied van Kappl zijn als volgt verdeeld: Er zijn 64 kilo meter blauwe pistes, 194 kilo mete rode pistes en ook nog 72 kilo meter zwarte afdalingen. Al met al een heerlijk skigebiet om lekker in rond te toeren. In skigebied %PLAATS zijn er 67 liften. Deze skiliften zijn als volgt verdeeld:
  • Ankerliften - 42.
  • Stoeltliften - 18
  • Kabineliften - 7
Door de grote hoveelheid liften en doordat de meeste liften een groete capaciteit hebben zijn er weinig wachtrijen in het skigebied van Kappl en hoef je met weinig wacthttijd rekening te houden.

1000 meter is de hoogte van het dorp Kappl. 2864 meter is het hoogste punt in het skigebied.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Kappl word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.