Categories Menu

Wintersport Hopfgarten

Hopfgarten maakt samen met Soll, Itter, Ellmau en Going deel uit van het skigebied Wilder Kaiser/ Brixental. In dit gebied geldt een gezamenlijke skipas waarmee 270 km pistes toegankelijk zijn. De apres ski in wintersport Hopfgarten is een aanrader.

Wintersport in Hopfgarten

Hopfgarten heeft een aantrekkelijk skigebied dat geschikt is voor families, beginnend skiers of snowboarders en voor cracks. Er zijn vanzelfsprekend blauwe pistes voor kinderen en de ouderen van dagen, rode pistes voor de wat betere boarders en skiers en vanzelfspreken zijn er ook nog een paar zwarte pistes. Er zijn in het skigebied de volgende piste kilometers te vinden:
  • 108 km blauwe afdaling/il>
  • 120 km rode afdaling
  • 22 km zwarte afdaling
De veelal brede pistes maken dit skigebied geschikt voor elk type wintersporter.

In Hopfgarten zijn er 93 skiliften. Voor ieder is er wat wils in dit gebied. Zo zijn er nog 45 ouderwetse sleepliftjes. Zijn er 10 moderne kabinebanen en ook nog eens 38 sesselbahnliften.

Details van skigebied Hopfgarten

Hopfgarten ligt op 899 kilometer rijden van utrecht. Het plaatsje ligt op 704 meter en is goed bereikbaar met de auto.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Hopfgarten word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.