Categories Menu

Wintersport Hochfugen

Skigebied Hochfugen

Het skigebied van Hochfugen is geschikt voor alle doelgroepen. Je vindt er vanzelfsprekend blauwe pistes voor beginnende wintersporters, rode pistes voor mee gevorderede skiers en natuurlijk en ook zwarte afdalingen voor de echte cracks. De pistekilometers van het skigebied van Hochfugen zijn als volgt verdeeld: Er zijn 152 kilo meter blauwe pistes, 381 kilo mete rode pistes en ook nog 87 kilo meter zwarte afdalingen. Al met al een heerlijk skigebiet om lekker in rond te toeren. Van de 177 liften in het skigebied van Hochfugen zijn er 63 een sesselbahn (stoeltjeslift). 26 van de 177 liften in het skigebied zijn Cabinebahn (gondels) en er zijn ook nog eens 82 sleepliften.

Kenmerken van het skigebied

  • Hoogte Hochfugen: 550 meter
  • Hoogte skigebied: 550-3250 meter
  • Hoogste plek in skigebied: 3250 meter

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Hochfugen word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.