Categories Menu

Wintersport Hippach

Ramsau-Hippach is een echte familiebestemming en staat bekend om zijn beroemde kinderskischool. Het plaatsje ligt vlak bij plaatsen als Gerlos, Mayrhofen en Fugen en maakt deel uit van het bekende Zillertal gebied.

Details van skigebied Hippach

Dit skigebied is erg populair bij wintersporters van over de hele wereld. Je vindt er natuurlijk Nederlanders, Oostenrijkers en Duitsers, maar ook Denen, Zweden en Britten komen hier graag. De laatste jaren zie je ook steeds meer Kroatische en Poolse wintersporters in Hippach. Dat is niet zo gek want het 620 kilometer grote skigebied is een lust voor iedere skier en boarder.

Van deze 620 pistekilometers zijn er 152 blauw, 381 zijn er rood en 87 zijn er zwart. Vandaar de populariteit van het skigebied van Hippach.

Hippach beschikt over een grote diversiteit aan liften. Je vind er ankerliftjes, stoeltesliften en natuurlijk ook cabineliften. In totaal zijn er in het skigebied van Hippach 177 liften te vinden. Hiervan zijn er 82 ankerliftjes, 69 stoeltjesliften en 26 cabineliften. Deze liften brengen je tussen 550 meter en 3250 meter.

Het skigebied van Hippach is over het algemeen relatief sneeuwzeker. Het dorp zelft ligt op 550 meter boven zeeniveau. Het hoogste punt in het skigebied is 3250 meter boven zeeniveau.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Hippach word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.