Categories Menu

Wintersport Gotzens

Gotzens ligt in het skigebied Innsbruck. Het gebied heeft 89 km aan pistes wat zowel voor beginners als gevordenen geschikt is.

Skigebied Gotzens

Het skigebied van Gotzens is geschikt voor alle doelgroepen. Je vindt er vanzelfsprekend blauwe pistes voor beginnende wintersporters, rode pistes voor mee gevorderede skiers en natuurlijk en ook zwarte afdalingen voor de echte cracks. De pistekilometers van het skigebied van Gotzens zijn als volgt verdeeld: Er zijn 10 kilo meter blauwe pistes, 20 kilo mete rode pistes en ook nog 11 kilo meter zwarte afdalingen. Al met al een heerlijk skigebiet om lekker in rond te toeren. Van de 10 liften in het skigebied van Gotzens zijn er 6 een sesselbahn (stoeltjeslift). 1 van de 10 liften in het skigebied zijn Cabinebahn (gondels) en er zijn ook nog eens 3 sleepliften.

Details van skigebied Gotzens

Gotzens ligt op 875 kilometer rijden van utrecht. Het plaatsje ligt op 1583 meter en is goed bereikbaar met de auto.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Gotzens word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.