Categories Menu

Wintersport Fulpmes

Fulpmes is een kleine vakantieplaats, gelegen aan de voet van de Burgstallberg. De skimogelijkheden van wintersport Fulpmes zijn divers en het gehele gebied is het hele jaar geopend. Samen met Neustift en Telfes vormt wintersport Fulpmes het gebied Stubaital/ Wipptal wat bestaat uit 122 km skipistes en 122 km langlaufloipes.

Het uitgebreide skigebied van Fulpmes

Het uitgebreide skigebied van Fulpmes biedt mogelijkheid om te skien vanaf 3210 meter (top) tot 982 meter (dal) beschikt in totaal over ruim 32 kilometer aan besneeuwde hellingen. Een deel daarvan wordt met kunstsneeuw bespoten zodat Fulpmes een sneeuwzekere bestemming is. Het skigebied is onderverdeeld in 1 kilometer aan zwarte pistes voor de experts, 15 kilometer aan rode piste voor iedereen en 16 kilometer blauwe piste voor de wintersporters die het rustig aan willen doen.

Er is de afgelopen jaren flink geinvesteerd in Fulpmes. Het skigebied van Fulpmes heeft mede daardoor een modern aanbod aan skiliften. Het grootste aantal liften in het skigebied zijn de stoelenliften. Hiervan zijn er 3. Daarnaast is er ook een aantal gondels. Namelijk 3 gondelliften. Er zijn ook nog eens 14 sleep liftjes.

982 meter is de hoogte van het dorp Fulpmes. 3210 meter is het hoogste punt in het skigebied.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Fulpmes word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.