Categories Menu

Wintersport Flirsch am Arlberg

Flirsch am Arlberg is een klein dorpje in het mooie landschap van het Stanzertal. Vanuit wintersport Flirsch am Arlberg is het niet mogelijk om direct de piste op te gaan maar een skibus brengt u naar het nabijgelegen gebied van St. Anton. Dit is een sneeuwzeker gebied en is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skieer. De pistes op de Arlberg hebben een gezamenlijke lengte van 300 km. Voor de apres ski kunt u prima in wintersport Flirsch am Arlberg terecht.

Topskigebied Flirsch am Arlberg

Het topskigebied Flirsch am Arlberg is uitermate populair bij Nederlandse wintersporters. En wordt door zowel gezinnen, als vriendengroepen goed bezocht. Het is lekker goed bereikbaar. De afstand vanaf Nederland (Utrecht) is 882 kilomeeter. En het 276 kilometer grote skigebied is uitermate afwisselend. Van de 276 pistekilometer zijn er maar liefst 108 pistekilometers blauw gemarkeerd. Mede hierdoor is het een perfecte bestemming voor families en kinderen.

Daarnaast omvat het skigebied Flirsch am Arlberg uit 138 kilometer aan rode afdalingen en 30 kilometer aan zwarte afdalingen.

Het liftenaanbod in het skigebied Flirsch am Arlberg is modern te noemen. De 85 liften zijn nieuwe of pas gemoderniseerd. Het liftenaanbod is als volgt onderverdeeld:
  • Sleepliften: 36 stuks
  • Stoeltjesliften: 39 stuks
  • Cabineliften: 10 stuks


Details van skigebied Flirsch am Arlberg

Flirsch am Arlberg ligt op 882 kilometer rijden van utrecht. Het plaatsje ligt op 1400 meter en is goed bereikbaar met de auto.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Flirsch am Arlberg word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.