Categories Menu

Wintersport Fieberbrunn

Fieberbrunn ligt in het gebied der scheewinkl Tirols. Dit geeft aan dat dit gebied sneeuwzeker is. In wintersport Fieberbrunn kun je met een skipas voor het hele gebied 183 km pistes af. Voor zowel de beginnende als de gevorderde skieer biedt het gebied volop mogelijkheden. Vanaf november tot het voorjaar kunt u in wintersport Fieberbrunn skieen. Ook voor langlaufers biedt wintersport Fieberbrunn mogelijkheden. Wintersport Fieberbrunn kenmerkt zich verder door de gemoedelijke Tiroolse sfeer in een authentieke omgeving en veel gezellige skihutten.

Skigebied Fieberbrunn

Het skigebied van Fieberbrunn is geschikt voor alle doelgroepen. Je vindt er vanzelfsprekend blauwe pistes voor beginnende wintersporters, rode pistes voor mee gevorderede skiers en natuurlijk en ook zwarte afdalingen voor de echte cracks. De pistekilometers van het skigebied van Fieberbrunn zijn als volgt verdeeld: Er zijn 140 kilo meter blauwe pistes, 112 kilo mete rode pistes en ook nog 18 kilo meter zwarte afdalingen. Al met al een heerlijk skigebiet om lekker in rond te toeren. In Fieberbrunn zijn er 70 skiliften. Voor ieder is er wat wils in dit gebied. Zo zijn er nog 21 ouderwetse sleepliftjes. Zijn er 28 moderne kabinebanen en ook nog eens 21 sesselbahnliften.

De besneeuwde toppen van het skigebiet van Fieberbrunn reiken tot wel 2096 meter. Het dorpje zelf ligt op 800 meter.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Fieberbrunn word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.