Categories Menu

Wintersport Bruck

Wintersport Bruck ligt in het gebied Europa Sportregion waar ook Kaprun en Zell am See onder vallen. Zo drie km van wintersport Bruck kun je in de Areithgondelbaan stappen om zo het gebied door te skieen. Het skigebied Europa Sportregion telt 128 km aan pistes.

Het uitgebreide skigebied van Bruck

Het uitgebreide skigebied van Bruck biedt mogelijkheid om te skien vanaf 3029 meter (top) tot 760 meter (dal) beschikt in totaal over ruim 130 kilometer aan besneeuwde hellingen. Een deel daarvan wordt met kunstsneeuw bespoten zodat Bruck een sneeuwzekere bestemming is. Het skigebied is onderverdeeld in 25 kilometer aan zwarte pistes voor de experts, 49 kilometer aan rode piste voor iedereen en 56 kilometer blauwe piste voor de wintersporters die het rustig aan willen doen.

Er is de afgelopen jaren flink geinvesteerd in Bruck. Het skigebied van Bruck heeft mede daardoor een modern aanbod aan skiliften. Het grootste aantal liften in het skigebied zijn de stoelenliften. Hiervan zijn er 14. Daarnaast is er ook een aantal gondels. Namelijk 12 gondelliften. Er zijn ook nog eens 28 sleep liftjes.

Bruck ligt op 760 meter. Het hoogste punt in het skigebied Bruck is 3029 meter. Mede hierdoor kun je lange afdalingen maken op de pistes van Bruck.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Bruck word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.