Categories Menu

Wintersport Brixen im Thale

Wintersport Brixen is een centraal gelegen en gemoedelijk dorp in het Brixental, niet ver van Westendorf en Kirchberg. Wintersport Brixen ligt in het skigebied Wilder Kaiser. Dit gebied staat bekend om zijn tientallen gezellige berghutten met elk zijn eigen culinaire specialiteiten uit de regio. Wintersport Brixen ligt op 800 meter. In totaal is er in het gebied 230 km aan pistes. Vanuit wintersport Brixen is het mogelijk om met de skiliften het hele gebied te doorgaan. De apres-ski staat goed bekend.

Bekijk de mooiste appartementen in Brixen im Thale

Het skigebied van Brixen im Thale

Wintersporten in Brixen im Thale is afwisselend en veelzijdig. De 284 kilometer piste in het skigebied zijn onderverdeel in 122 km blauwe piste, 129 km rode piste en 33 km zwarte piste. De pistes in het skigebied van Brixen im Thale zijn over het algemeen breed en liggen deels onder de boomgrens. Hierdoor kun je er ook met slecht weer prima snowboarden en skien.

Doordat er 122 km blauwe piste, 129 km rode piste en 33 km zwarte piste aanwezig zijn in het skigebied is het zowel geschikt voor wintersporters die rustig aan willen doen, als voor cracks.

In totaal zijn er in dit skigebied 90 ski liften. Daarvan is een klein deel sleeplift namelijk: 39. Er zijn ook nog eens 35 stoeltjes liften en 16 kabineliften. De meeste liften zijn de afgelopen jaren vernieuwd waardoor Brixen im Thale beschikt over een modern skigebied.

Kenmerken van het skigebied

  • Hoogte Brixen im Thale: 621 meter
  • Hoogte skigebied: 621-1957 meter
  • Hoogste plek in skigebied: 1957 meter

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Brixen im Thale word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.