Categories Menu

Wintersport Berwang

Wintersport Bergwang telt in combinatie met Bichbach zo 40 km piste en ligt op ca. 10 km afstand van Lermoos/ Ehrwald. Met name voor beginners is dit gebied erg geschikt. Ook kent wintersport Bergwang verschillende langlauf- en wandelroutes. Wintersport Bergwang ligt op 1336 meter. Het bijbehorende skigebied Tiroler Zugspitzarena is op de top 2830 meter en kent 108 km pistes

Berwang en het skigebied

Berwang heeft een leuk skigebied waar je voor ieder wat wils kunt vinden. Er zijn 37 kilometer aan blauwe afdalingen te vinden. Ideaal voor beginnende skiers, kinderen en mensen die het rustig aan willen doen op de skipiste. 74 kilometer piste is gemarkeerd als een rode piste. Deze zijn wat moeilijker, maar ook voor de meeste wintersporters nog prima om vanaf te glijden. Voor de experts op het gebied van ski en snowboard wordt er in Berwang ook nog eens 20 kilometer zwarte piste geprepareerd.

Berwang beschikt over een grote diversiteit aan liften. Je vind er ankerliftjes, stoeltesliften en natuurlijk ook cabineliften. In totaal zijn er in het skigebied van Berwang 49 liften te vinden. Hiervan zijn er 27 ankerliftjes, 16 stoeltjesliften en 6 cabineliften. Deze liften brengen je tussen 1000 meter en 2830 meter.

1000 meter is de hoogte van het dorp Berwang. 2830 meter is het hoogste punt in het skigebied.

Welkom op wintersport-facts.nl

Welkom op http://www.wintersport-facts.nl. Op deze site vind je informatie over diverse skigebieden in o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie en Tjechie.

Bij elke wintersport plaats of gebied, zoals Berwang word duidelijk aan gegeven hoeveel kilometer pistes er zijn, hoeveel en wek skiliften er zijn. En natuurlijk ook de hoogte van het desbetreffende wintersport gebied of plaats. Tevens vind je op de pagina’s met skigebieden en plaatsen een google maps kaartje waar mee je de omgeving van je favoriete wintersport plaats kunt verkennen.

Kortom alles wat je over jou favoriete wintersport bestemming wilt weten.